central austin apartments

Collaboration with the design team is key to an integrated design in the three beautiful courtyard spaces in this development in central Austin.  A large central courtyard connects through large windows to spacious indoor amenity space.  Stone accent paving highlights the architecture across the pool.  Two facing tanning ledges bring luxury to the pool.  Two covered spaces, demarcated by a lighted living wall and steel planters, serve as outdoor living and meeting areas where residents can gather for dinner, watching the game, or hosting a meeting.

 

The west courtyard provides multiple opportunities to gather in the cozy nooks created by vertical wood screens that bend overhead as sculpture.  A full grill, sink, prep area and TVs add to the diverse use of the space.  Residents can also dine outdoors in elegance in the formal Texas rain garden where the dining area, marked by four planted light columns, floats above a sea of native grasses.