University Science & Technology Learning Center

Blu Fish Collaborative is honored to be part of the design team for a new science building at an esteemed university in north Texas.  The beauty of the campus sets the stage for this impressive new building and its associated outdoor spaces.  Anchoring a corner at one of the main entry points to campus, the approach to the building through outdoor space and the pedestrian experience by it are very important.  Blu Fish Collaborative is working closely with the architect and engineering team to coordinate fine details, making an impressive and stately gateway to campus.  Both main entrances to the new building will have space for students and faculty to enjoy time outdoor to eat lunch, study, or meet.  Elegant brick walls, paving and detailing create a framework for clean modern planting that highlights an English garden style with a native Texas influence to compliment the campus architecture.  Street trees will create a marked and comfortable approach to the building and reinforce the gateway presence of this space on campus.